Lichtinval

Referenties  
     
Lineke Rijxman - regisseuse / actrice Mugmetdegoudentand:

"Alfred van der Meulen is een toegewijde technicus, die probleemoplossend werkt. Hij heeft doorzettingsvermogen, denkt mee en levert geen half werk. Kwaliteit staat terecht voor hem voorop."


Roland Helmer
- voormalig directeur LAKtheater:

"Ik heb Alfred over een reeks van jaren leren kennen als een zeer prettige collega. De volgende bewoordingen schetsen hem: Loyaal. Vakbekwaam. Collegiaal. Flexibel. Punctueel. Sociaal. Pro-actief. Coöperatief. Meedenkend. Vasthoudend.
Kortom: Alfred is een theatertechnicus zoals je die zou willen. Hij kan zelfstandig opereren én goed in een team samenwerken. Hij heeft zijn kwaliteiten bewezen zowel "op de reis" als in een theater. Ik beveel Alfred van harte aan.
"

Eelkje Colmjon - fotografe:

"Graag beveel ik Alfred aan! Waarom? Hij is naast een fijn, betrouwbaar en enthousiast persoon ook nog eens heel goed in zijn werk. Met veel plezier werkt hij als theatertechnicus en voor hem is het een manier van leven geworden. Dankzij Alfred heb ik enkele toneelvoorstellingen en optredens mogen fotograferen. De plaatjes zijn mooi geworden en dat had zonder het perfecte lichtplaatje niet zo kunnen zijn.
Het einde van het LAK Theater betekent gelukkig niet het einde voor zijn theatercarrière. Ik hoop dat je het druk zal blijven hebben rond de Nederlandse podia, Alfred!
"

Ellen van Bunnik - oprichtster/producent bij 'n More:

"Alfred en ik hebben samengewerkt voor de voorstelling Goed bedoeld van Nieuw Leiden. Alfred werkte daar als zowel lichtontwerper als tourend technicus. Ik kan Alfred aanraden wegens zijn betrouwbaarheid, flexibiliteit, enthousiasme en kritische blik. Het was een erg fijne samenwerking, hopelijk kunnen we die in de toekomst voortzetten."